
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1750 g água
-
600
g couve coração cortada em tiras
nebo 600 g couve-lombarda cortada em tiras - 150 g cebola
- 2 dentes de alho
- 150 g cenoura
-
150
g tomate em pedaços
nebo 150 g polpa de tomate - 30 g azeite
- 100 g bacon em cubos
- 150 g vinho branco
- 100 g entremeada
- 250 g entrecosto cortado em pedaços pequenos
- 1 folha de louro seco
-
2
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 2 cubos de caldo de legumes (para 0,5 l) - 1 malagueta seca
- 1 farinheira
- ½ chouriço de carne cortado às rodelas
- 1 chouriço de sangue
- 1000 g feijão branco, em lata e escorrido
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 934 kcal / 3904 kJ
- Protein
- 32 g
- Tuk
- 70 g
- Sacharidy
- 38 g
- Vláknina
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cholent de carne com legumes de inverno
4hod. 30min
Sambal oelek
20min
Frango com quiabo
40min
Caipirinha
10min
Jardineira de carne
50min
Caldeirada de peixe
45min
Massa guisada com carne
45min
Bola rápida de carne
55min
Pastéis de bacalhau
45min
Sopa da pedra
1hod. 30min
Caldo verde
40min
Legumes recheados
1hod. 20min