Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- ½ cucchiaino di sale
- 1000 g di patate, a pasta gialla densa, geschält, in Scheiben (4 mm)
- 20 g di olio di colza
- 20 g di panna (min. 30% di grassi)
- 50 g di yogurt naturale
- 30 g di aceto aromatizzato alle erbe aromatiche
- 1 cucchiaio di senape
- ¼ di cucchiaino di sale, nach Belieben
- 1 pizzico di pepe macinato, nach Belieben
- 15 g di erba cipollina fresca, in Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1130 kJ / 270 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 8 g
Alternativní recepty
Treccia bernese
1 Std. 45 Min
Spezzatino alla zurighese
50 Min
Insalata di carote con salsa allo yogurt
Žádné hodnocení
Biscotti milanesini
3hod.
Insalata di patate
8 Std. 45 Min
Orecchiette e broccoli alla marinara
45 Min
Insalata di riso
40min
Patate lesse
30min
Mousse al Toblerone®
3h 10min
Riso casimiro
45 Min
Insalata di barbabietole
10min
Gratin di patate
1 godz. 10 min