Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- ½ cucchiaino di sale
- 1000 g di patate, a pasta gialla densa, geschält, in Scheiben (4 mm)
- 20 g di olio di colza
- 20 g di panna (min. 30% di grassi)
- 50 g di yogurt naturale
- 30 g di aceto aromatizzato alle erbe aromatiche
- 1 cucchiaio di senape
- ¼ di cucchiaino di sale, nach Belieben
- 1 pizzico di pepe macinato, nach Belieben
- 15 g di erba cipollina fresca, in Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1130 kJ / 270 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 8 g
Alternativní recepty
Salsa di pomodoro per tutti i giorni
30 min
Polpettine di carne con purea di patate
1h
Salsa al pomodoro
40 min
Insalata di riso
1h
Impasto per pizza
1h
Insalata di patate
8h 45min
Insalata di riso
40 min
Cornetti con carne macinata
30 min
Gratin di patate
1 godz. 10 min
Insalata di fagiolini con pancetta
40 min
Petti di pollo alla pizzaiola
55 min
Purea di patate
45 min