Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di asparagi bianchi, pelati, a pezzi (4 cm)
- 100 g di patate, a pezzi
- 50 g di cipolla, a metà
- 1 spicchio di aglio
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale in pasta
nebo 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - ½ - 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato
-
50
g di formaggio fuso
nebo 50 g di formaggio fresco spalmabile - 100 g di panna acida (20% di grassi)
- 2 - 3 gambi di aneto fresco + q.b. per guarnire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 396 kJ / 94 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di arance e zucca
35 min
Zuppa d'orzo grigionese
55 min
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 min
Zuppa di noodle tailandese
35 min
Focaccia alle olive
2 godz. 20 min
Insalata di sedano rapa e mele
10 min
Tajine di agnello con albicocche e miele
1h 30 min
Zuppa di zucca
35 min
Zuppa di mais con wienerli e bürli
25 min
Spezzatino alla zurighese
50 min
Insalata di broccoli con pinoli
5 Min
Zuppa di zucca
35 min