Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di asparagi bianchi, pelati, a pezzi (4 cm)
- 100 g di patate, a pezzi
- 50 g di cipolla, a metà
- 1 spicchio di aglio
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale in pasta
nebo 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - ½ - 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato
-
50
g di formaggio fuso
nebo 50 g di formaggio fresco spalmabile - 100 g di panna acida (20% di grassi)
- 2 - 3 gambi di aneto fresco + q.b. per guarnire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 396 kJ / 94 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guacamole
5min
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45 min
Hummus
10min
Gazpacho
1h 15 min
Zuppa di miso con verdure
40 min
Torta di Zugo al kirsch
4h
Burro alle erbe
5min
Gazpacho
1h 15 min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1h 10 min
Knöpfli
50 min
Curry di pesce kerala
30 min
Salsa alla senape
5min