Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di asparagi bianchi, pelati, a pezzi (4 cm)
- 100 g di patate, a pezzi
- 50 g di cipolla, a metà
- 1 spicchio di aglio
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale in pasta
nebo 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - ½ - 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato
-
50
g di formaggio fuso
nebo 50 g di formaggio fresco spalmabile - 100 g di panna acida (20% di grassi)
- 2 - 3 gambi di aneto fresco + q.b. per guarnire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 396 kJ / 94 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata al rabarbaro
55 Min
Quiche di asparagi
1h
Zuppa di noodle tailandese
35min
Zuppa di zucca
35min
Curry di zucca con pollo
45min
Insalata di verdure con marinata al lime
15min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50 min
Curry thailandese veloce con pollo
40min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30min
Gazpacho
1h 15min
Crema di cetrioli con spiedini di gamberi
35min
Zuppa di arance e zucca
35min