Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di radice di zenzero fresco, a fettine sottili
- 3 di cipollotti, 2 a spezzi e 1 in anelli (2 mm)
- 1 ½ cucchiaino di semi di cumino
- 2 cucchiaini di paprica dolce
- ¾ cucchiaino di curcuma, secca, in polvere
- ¾ cucchiaino di coriandolo, in polvere
- 30 g di burro, non salato
- 600 g di polpa di zucca, a pezzi
- 700 g di acqua
- 30 g di concentrato di pomodoro
-
1 ½
cucchiaino di dado per brodo vegetale in pasta
nebo 1 ½ cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe macinato
- 200 g di panna
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 746 kJ / 178 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta di carote argoviese
2 Std.
Zuppa di verdure
25 Min
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35 Min
Quiche di asparagi
1h
Zuppa di asparagi e aneto
25 Min
Zuppa di arance e zucca
35 Min
Zuppa di zucca
35 Min
Vellutata di funghi champignon
20min
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40 λεπτ.
Riso casimiro
45min
Vellutata di zucca e pomodoro
25 Min
Vellutata di zucca e cocco
45min