
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di patate, a pasta gialla densa gekocht, vom Vortag, geschält, in Stücken (3 cm)
- 300 g di farina
- 1 cucchiaino di sale nach Belieben
- 80 g di burro davon 10 g in Flocken
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 556 kcal / 2325 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 84 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Menu: Zuppa di topinambur, barbabietole alla wellington con verdure al forno, trifle di panpepato
3 Std.
Knöpfli
50 Min
Zuppa di barbabietole
45 Min
Bagel con salmone affumicato e rucola
2 Std.
Brunsli di Basilea
8 Std. 40 Min
Bastoncini alle nocciole
1 Std. 50 Min
Insalata di sedano rapa e mele
10 Min
Foresta nera
2 Std. 30 Min
Maccheroni dell'alpigiano
45 Min
Knöpfli
50 Min
Polenta ticinese
45 Min
Treccia bernese
1 Std. 45 Min