Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 80 g di cipolle, halbiert
- 300 g di funghi champignon, halbiert
- 25 g di burro
- 50 g di vino bianco, secco
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena), nach Geschmack
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 50 g di acqua
- 1 cubetto di dado per brodo di manzo (per 0.5 l)
- 400 g di polpette di salsiccia svizzera
- ¼ di cucchiaino di sale, nach Belieben
- 1 pizzico di pepe macinato, nach Belieben
- ½ cucchiaino di paprica dolce, nach Belieben
Vol-au-vent
- 8 vol-au-vent
- 1 mazzetto di erba cipollina fresca (ca. 30 g), in feinen Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3278 kJ / 785 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 63 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Barrette di frutta a guscio
Žádné hodnocení
Salsa olandese
Žádné hodnocení
Purea di mele per la dispensa
Žádné hodnocení
Parmigiana al forno
1 Std. 50 Min
Piccata di pollo su ratatouille
40 Min
Smoothie al mango
10 Min
Salsa al curry
5 Min
Gelato all'avocado
4h 15min
Millefoglie di melanzane con senape e yogurt
40 Min
Salsa al pepe verde
20 Min
Pad thai con pollo
20 Min
Bevanda disintossicante alla pera e mela
10 Min