Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di carne di capriolo marinata (vedere consigli)
- 50 g di grappa
- 20 g di farina tipo 00
- 350 g di pomodori pelati
-
100
g di brodo di carne
nebo 100 g di acqua + ½ cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa - 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1736 kJ / 415 kcal
- Protein
- 44.4 g
- Sacharidy
- 7.3 g
- Tuk
- 23.3 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Trippa in umido
1h 10min
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10min
Anatra all'arancia
1 godz. 35 min
Ossobuco alla milanese
1h 10min
Stinchi alle erbe
2 Std.
Lingua con cipolline a Cottura Lenta
4h 30min
Roastbeef
55min
Ossibuchi agli asparagi
1h 30min
Trippa all'empolese
1h 15min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1h 10min
Spezzatino di manzo alla catalana
2 Std.