Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di carne di capriolo marinata (vedere consigli)
- 50 g di grappa
- 20 g di farina tipo 00
- 350 g di pomodori pelati
-
100
g di brodo di carne
nebo 100 g di acqua + ½ cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa - 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1736 kJ / 415 kcal
- Protein
- 44.4 g
- Sacharidy
- 7.3 g
- Tuk
- 23.3 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Costine di maiale alle verze
1 godz. 20 min
Fegato alla veneziana
35 min
Spezzatino di manzo con patate
1 godz. 10 min
Spezzatino di manzo e fagioli
1 godz. 30 min
Arrosto di lonza con purè di patate
1 godz. 30 min
Stracotto di manzo in umido
1 godz. 30 min
Cinghiale in umido
1 godz. 45 min
Anatra all'arancia
1h 35 min.
Trippa in umido
1 godz. 10 min
Costine in umido
1 godz. 20 min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min
Ossobuco alla milanese
1 godz. 10 min