
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di carne di capriolo marinata (vedere consigli)
- 50 g di grappa
- 20 g di farina tipo 00
- 350 g di pomodori pelati
-
100
g di brodo di carne
nebo 100 g di acqua - 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 415 kcal / 1736 kJ
- Protein
- 44.4 g
- Tuk
- 23.3 g
- Sacharidy
- 7.3 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino di manzo alla catalana
2hod.
Spezzatino di manzo con patate
1hod. 10min
Spezzatino di maiale, mele e cipolle
1hod. 30min
Spezzatino di manzo alla birra con mix di pepi
1hod. 30min
Trippa alla romana
2hod.
Spezzatino di manzo e fagioli
1hod. 30min
Spezzatino alla birra scura
13hod. 30min
Trippa in umido
1hod. 10min
Coda alla vaccinara
3hod.
Trippa alla parmigiana
1hod. 20min
Coppa di maiale in umido
1hod. 30min
Costine in umido
1hod. 20min