Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di pane secco
- 15 g di cipolla
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 100 g di burro salato morbido a pezzi
- 250 g di funghi champignon a pezzi
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- ½ cucchiaino di noce moscata in polvere
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 757 kJ / 181 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa bois boudran
10min
Salsa ai porcini
20min
Salsa ai funghi e vino bianco
30 min
Crema spalmabile di funghi
35 min
Pesto di nocciole
10min
Tapenade
10min
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10min
Salsa peverada
30 min
Piccoli panettoni
6 Std. 40 Min
Crema di funghi e noci
15min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45 min
Ragù di funghi
1h 10 min