Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di pane secco
- 15 g di cipolla
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 100 g di burro salato morbido a pezzi
- 250 g di funghi champignon a pezzi
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- ½ cucchiaino di noce moscata in polvere
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 757 kJ / 181 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di porcini
45min
Paté di fegatini
30min
Pappa al pomodoro
35min
Peposo toscano
1h 30min
Patè di peperoncini
30min
Crostoni saporiti
35min
Tramezzino con patè di carciofini, crema di ricotta e bresaola
20min
Lampredotto
1h 20min
Schiacciata con l'uva
2h
Crema spalmabile di funghi
35min
Pan co' Santi
7 Std.
Crostini con fegatini di pollo
40min