Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ bouquet de persil frais (env. 10 g), effeuillé
- ½ bouquet de ciboulette fraîche (env. 10 g) ciselée (3 cm)
- 100 g de salsiz coupé en morceaux (2 cm)
- 75 g de pain blanc, sans croûte, coupé en morceaux (2 cm)
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 75 g de lardons
- 1 c. à soupe de beurre à rôtir
- 200 g de farine
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre, moulu, selon les goûts
- 50 g de lait
- 300 g d'eau
- 2 œufs
- 8 feuilles de côte de bette, nervures épaisses ôtées, feuilles coupées en deux
- 150 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2945 kJ / 705 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papet vaudois
55 Min
Risotto aux bolets et au brie
35 Min
Pain paysan
3h
Assiette bernoise
1 godz. 15 min
Beignets de filets de perche
1 Std.
Variations autour du beurre - beurre aux herbes
5 Min
Salade de carottes et crackers au sésame
1 Std.
Risotto aux épinards et asperges
40 Min
Houmus
10 Min
Moutarde de Bénichon
40 Min
Beurre aux herbes
5 Min
Gâteau aux carottes argovien
2 Std.