Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 30 g de beurre
- 320 g de riz risotto, tout type (p. ex. Arborio)
- 400 g de tomates, épépinées, coupées en dés (2 cm)
- 1 c. à café de filaments de safran
- 1 c. à soupe de thym, séché
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 700 g d'eau
- 50 g de lardons
- 50 g de jambon, en tranches, coupé en lanières
- 300 g de viande de veau, sans nerf, sans os
- ¼ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- 100 g de vin blanc, sec
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2440 kJ / 583 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papet vaudois
55 Min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Risotto alla milanese
30 min
Rösti bernois
40min
Gratin de cornettes
50 min
Émincé à la zurichoise
50 min
Spätzlis au fromage
1h 10min
Bruns de Bâle
8h 40min
Linguine saumon et vodka
20 min
Mousse au thon
10 min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
Macaronis du chalet
45 min