Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 30 g de beurre
- 320 g de riz risotto, tout type (p. ex. Arborio)
- 400 g de tomates, épépinées, coupées en dés (2 cm)
- 1 c. à café de filaments de safran
- 1 c. à soupe de thym, séché
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 700 g d'eau
- 50 g de lardons
- 50 g de jambon, en tranches, coupé en lanières
- 300 g de viande de veau, sans nerf, sans os
- ¼ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- 100 g de vin blanc, sec
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2440 kJ / 583 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla milanese
30min
Macaronis du chalet
45min
Émincé à la zurichoise
50min
Rösti bernois
40min
Polenta
1 godz.
Pad Thai au poulet
20min
Fromage d’Italie pané
40min
Mousse au Toblerone®
3 Std. 10 Min
Papet vaudois
55 min
Gratin de cornettes
50min
Linguine saumon et vodka
20min
Risotto aux bolets et au brie
35min