Kompatibilní verze
Maluns des Grisons (spécialité grisonne à base de pommes de terre cuites)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g de pommes de terre à chair ferme, cuites de la veille, pelées et coupées en morceaux (3 cm)
- 300 g de farine
- 1 c. à café de sel, selon les goûts
- 80 g de beurre, dont 10 g coupé en petits morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2325 kJ / 556 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 84 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ragoût de pois chiches aux légumes et au chorizo
45min
Carac (Tartelette au chocolat)
2 Std.
Birchermüesli
1h 10min
Tourte aux noix de l'Engadine
1h 15min
Macaronis du chalet
45min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50 Min
Fromage d’Italie pané
40 λεπτ.
Rösti bernois
40 λεπτ.
Risotto bolognaise
45min
Gâteau du Vully
2 Std. 30 Min
Gratin de cornettes
50 Min
Gâteau oignons-fromage
1h 15min