Kompatibilní verze
Maluns des Grisons (spécialité grisonne à base de pommes de terre cuites)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g de pommes de terre à chair ferme, cuites de la veille, pelées et coupées en morceaux (3 cm)
- 300 g de farine
- 1 c. à café de sel, selon les goûts
- 80 g de beurre, dont 10 g coupé en petits morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2325 kJ / 556 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 84 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau oignons-fromage
1h 15min
Macaronis du chalet
45 min
Nœud au lard
2 Std. 10 Min
Rösti bernois
40 Min
Bucatini à l'amatriciana
45 min
Risotto au safran de Mund
45 min
Papet vaudois
55 min
Toasts à l'ail
15min
Focaccia aux anchois
1 godz. 45 min
Salade de cervelas au fromage
10 min
Macaronis à la montagnarde
30 min
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min