
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 700 g de pommes de terre à chair ferme pelées et coupées en morceaux (2 cm)
- 600 g de poireaux coupés en deux dans le sens de la longueur puis coupés en lanières (1 cm)
- 1 saucisson vaudois
- 1 saucisse aux choux
- 80 g d'oignon coupé en deux
- 15 g de beurre
- 150 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- ¼ de c. à café de poivre, moulu
- 100 g de vin blanc, sec
- 1 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 4486 kcal / 18579 kJ
- Protein
- 151 g
- Tuk
- 345 g
- Sacharidy
- 158 g
Alternativní recepty
Milanais
3hod.
Riz Casimir
45min
Gâteau oignons-fromage
1hod. 15min
Émincé à la zurichoise
50min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Gâteau du Vully
2hod. 30min
Croissants au jambon
35min
Cake tyrolien automnal
1hod. 20min
Rösti bernois
40min
Sauce à salade à la française
20min
Cuchaule
2hod. 30min
Tresse bernoise
1hod. 45min