Risotto aux bolets

4.6 14 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

  • 25 g de bolets, séchés
  • 200 g d'eau chaude
  • 100 g de parmesan en morceaux (2-3 cm)
  • 1 oignon coupé en deux
  • 40 g d'huile d'olive
  • 250 g de riz risotto, tout type (p.ex. Arborio ou Vialone) (temps de cuisson 20 min.)
  • 100 g de vin blanc
  • 750 g de bouillon de légumes chaud

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 14.5 g
Kalorie 2009.5 kJ / 480.3 kcal
Tuk 16.9 g
Vláknina 1.9 g
Sacharidy 62.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...