Pane integrale al vapore

Pane integrale al vapore

4.6 17 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
20 fette

Suroviny

  • 1 cucchiaio di burro per imburrare
  • 2 cucchiai di semola di grano duro per infarinare
    2 cucchiai di fiocchi di avena, per infarinare
  • 250 g di chicchi di farro perlato
    250 g di frumento in grani
  • 1250 g di acqua
  • 10 g di miele (volitelně)
    10 g di melassa di barbabietola da zucchero
  • 20 g di lievito di birra fresco sbriciolato
    2 cucchiaini di lievito di birra disidratato, (8 g)
  • 50 g di farina di forza + q.b. per spolverizzare
  • 10 g di aceto balsamico
  • 1 cucchiaino di sale
  • 100 g di semi di girasole
    60 - 80 g di semi misti, (es. zucca, lino)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Protein 4 g
Kalorie 409 kJ / 98 kcal
Tuk 4 g
Vláknina 2.1 g
Sacharidy 12 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...