Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cucchiaio di burro, per imburrare
-
2
cucchiai di semola di grano duro, per infarinare
nebo 2 cucchiai di fiocchi di avena, per infarinare -
250
g di chicchi di farro perlato
nebo 250 g di frumento in grani - 1250 g di acqua
-
10
g di miele (volitelně)
nebo 10 g di melassa di barbabietola da zucchero (volitelně) -
20
g di lievito di birra fresco, sbriciolato
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 50 g di farina di forza, + q.b. per spolverizzare
- 10 g di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di sale
-
100
g di semi di girasole
nebo 60 - 80 g di semi misti (es. zucca, lino)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 409 kJ / 98 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane integrale
3h 15 min
Pane integrale al vapore
2h
Pane di farro alle nocciole
2 Std. 50 Min
Pane di frumento e farro
12h
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane rustico
2h
Panini allo yogurt con sesamo
1h 30min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane al vino rosso e noci
15h 30min
Pane di avena con semi di zucca
3u. 50min
Pane paesano
3 Std.
Pane ai cereali con i semi
3u. 10min