Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cucchiaio di burro, per imburrare
-
2
cucchiai di semola di grano duro, per infarinare
nebo 2 cucchiai di fiocchi di avena, per infarinare -
250
g di chicchi di farro perlato
nebo 250 g di frumento in grani - 1250 g di acqua
-
10
g di miele (volitelně)
nebo 10 g di melassa di barbabietola da zucchero (volitelně) -
20
g di lievito di birra fresco, sbriciolato
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 50 g di farina di forza, + q.b. per spolverizzare
- 10 g di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di sale
-
100
g di semi di girasole
nebo 60 - 80 g di semi misti (es. zucca, lino)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 409 kJ / 98 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane integrale al vapore
2h
Menu: Zuppa di topinambur, barbabietole alla wellington con verdure al forno, trifle di panpepato
3h
Panini integrali ai semi con crema di ricotta e bastoncini di verdure
Brak ocen
Pane di farro alle nocciole
2h 50min
Fette biscottate al farro
Brak ocen
Insalata di verdure al bicchiere
20 min
Bevanda cremosa all' avena
10 min
Pane all'aglio e alle erbe aromatiche
3h 30min
Pane al latte
2h 20min
Pane integrale in cassetta
4h
Pane integrale
Brak ocen
Funghi all'aglio
20 min