
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse d'ail
- 200 g d'oignons (2), coupés en 4
- 5 g de gingembre frais
- 60 g de beurre en morceaux
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 1 gousse de cardamome les graines seulement
- 1 c. à café de garam masala en poudre
- 1 c. à café de sucre roux
- 400 g de purée de tomates en conserve
- 80 g de concentré de tomate
- 1 c. à café de coriandre en poudre
- 600 g de sot-l'y-laisse de dinde
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 409 kcal / 1714 kJ
- Protein
- 41 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 20 g
Alternativní recepty
Joues de porc à la bière
1hod. 10min
Colombo de porc
1hod. 20min
Sauté de filet mignon aux petits oignons vinaigrés, sirop d'érable et raisin secs
45min
Filet mignon aux pruneaux
1hod.
Sauté de dinde aux abricots secs
50min
Sot-l'y-laisse de dinde au curry doux
1hod. 5min
Joues de porc au cidre
1hod. 45min
Joues de porc aux épices
13hod. 40min
Sauté de porc au curry
1hod.
Filet mignon au cidre
35min
Sauté de porc au cidre
1hod.
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30min