Bezglutenowy chleb ryżowo-gryczany
TM5 TM6

Bezglutenowy chleb ryżowo-gryczany

3.8 (30 hodnocení)

Suroviny

  • 500 g wody
  • 3 łyżeczki zakwasu z quinoa, np. BioVegan®
  • 10 g drożdży świeżych, pokruszonych
  • 350 g mąki ryżowej
  • 150 g mąki gryczanej
  • 1 łyżeczka soli

Nutriční hodnoty
na 25 kromek
Kalorie
7617 kJ / 1802 kcal
Protein
46 g
Sacharidy
132 g
Tuk
13 g
Vláknina
26 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty