Bezglutenowy chleb ryżowo-gryczany
TM6 TM5

Bezglutenowy chleb ryżowo-gryczany

3.8 ( 31 hodnocení )

Suroviny

  • 500 g wody
  • 3 łyżeczki zakwasu z quinoa np. BioVegan®
  • 10 g drożdży świeżych pokruszonych
  • 350 g mąki ryżowej
  • 150 g mąki gryczanej
  • 1 łyżeczka soli

Nutriční hodnoty
na 25 kromek
Kalorie
1802 kcal / 7617 kJ
Protein
46 g
Tuk
13 g
Sacharidy
132 g
Vláknina
26 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty