Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
50
g de nueces tostadas
nebo 50 g de nueces variadas enteras - 50 g de queso parmesano, en trozos
- 40 g de jugo de limón verde, recién exprimido
- 90 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cda de mostaza Dijon
- 1 echalot
- 1 diente de ajo
- ½ cdita de sal fina
- ¼ cdita de pimienta negra molida
- 600 g de agua
- 450 g de coles de bruselas, sin tallos y cortadas por la mitad
- 1 cdita de sal de grano
- 8 rebanadas de tocino ahumado, dorado
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2049 kJ / 488 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 44 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 min
Ensalada de betabel
1h 10 min
Betabeles con alioli de cilantro
55 min
Puré de camote
40 min
Ejotes almendrados
30 min
Espárragos con mantequilla balsámica
35 min
Ensalada de ejotes navideños
1h 10 min
Ensalada de papa y espárragos con pesto de eneldo TM6 (Pelar)
40 min
Arroz de Coliflor
25 min
Rebanadas de portobello con chimichurri de aguacate
30 min
Alcachofas con aderezo de ajo
1 Std. 15 Min
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1 Std.