Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g olive oil
- 600 g beef fillet steak, cut into strips (1 cm x 4 cm)
- 2 pinch ground black pepper
- 1 tsp salt
- 100 g brown onion, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 250 g fresh mushrooms, cut into quarters
- 30 g water
- 10 g gluten free cornflour
- ½ tsp Meat stock paste (see Tips)
- 1 tsp English mustard or other strong mustard e.g. Dijon
- 200 g cream
- 50 g pickled gherkins, cut into strips (optional)
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2137.6 kJ / 509 kcal
- Protein
- 36.4 g
- Sacharidy
- 8.2 g
- Tuk
- 36.5 g
- Nasycený tuk
- 16.3 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 984 mg
Alternativní recepty
Beef and mushroom stroganoff
40min
Beef stroganoff
35min
Mashed potatoes for two
30min
Apricot chicken risotto
30min
Beef ragu
1h 25min
Slow cooked veal stew
2 godz. 10 min
Shepherd's pie
55 min
Beef and beer pie
1 godz. 40 min
Stir-fry beef bowl
35min
Chicken chasseur
1h 50min
Beef "Burgundy"
40min
Beef stew with gnocchi
3ωρ. 15 λεπτ.