Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing
- 1000 g beef chuck steak, sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 40 g breadcrumbs (see Tips)
- 2 egg yolks
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
- 3 pinches ground black pepper
- 6 round bread rolls, cut into halves and toasted, if desired (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2177.7 kJ / 518.5 kcal
- Protein
- 45.5 g
- Sacharidy
- 39.8 g
- Tuk
- 19.1 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 934.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beef tacos
25 min
Chunky bolognese
50 min
Classic beef burgers (MEATER+®)
1h
Meatball subs
55 min
Chicken meatballs with coconut rice
35 min
Bolognese sauce
40 min
Lasagne bolognese
2h 30min
American-style pancakes
40 min
Beef fajitas
30 min
Kid-friendly butter chicken
35 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Pulled pork burger
5h