
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing
- 1000 g beef chuck steak, sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 40 g breadcrumbs (see Tips)
- 2 egg yolks
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
- 3 pinches ground black pepper
- 6 round bread rolls, cut into halves and toasted, if desired (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2177.7 kJ / 518.5 kcal
- Protein
- 45.5 g
- Sacharidy
- 39.8 g
- Tuk
- 19.1 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 934.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolognese sauce
40min
Lasagne bolognese
2hod. 30min
Pizza dough
1hod.
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3hod. 40min
Chicken skewers and rice
40min
Sticky chicken
24hod. 35min
Classic beef burgers (MEATER+®)
1hod.
Chicken meatballs with coconut rice
35min
Beef tacos
25min
Chunky bolognese
50min
Kid-friendly butter chicken
35min
American-style pancakes
40min