
Zařízení & příslušenství
Classic beef burgers
Příprava 25min
Celkový 1hod.
6 portions
Suroviny
-
brown onion cut into quarters150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing20 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)1000 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
breadcrumbs (see Tips)40 g
-
egg yolks2
-
round bread rolls cut into halves and toasted, if desired (see Tips)6
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
518.5 kcal /
2177.7 kJ
Protein
45.5 g
Tuk
19.1 g
Sacharidy
39.8 g
Vláknina
3.2 g
Nasycený tuk
5 g
Sodík
934.6 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Barbecue
102 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland