Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g basmati rice
- 1060 g water, plus extra for soaking
- 50 g plain flour (see Tips)
- 70 g cornflour (see Tips), plus 1 tbsp extra
- 700 g pork loin steaks, cut into bite-size pieces (approx. 2.5 cm) (see Tips)
- 40 g soy sauce
- 1 tsp Chinese five spice powder
- 2 tsp sesame oil
- 1 egg, lightly beaten
- 2 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 150 g tomato passata
- 80 g rice wine vinegar
- 80 g white sugar
- 250 g fresh pineapple, peeled, cored and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 200 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (2 cm)
- 1 tsp salt
- 2000 g peanut oil, for frying
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3294.4 kJ / 784.4 kcal
- Protein
- 51.3 g
- Sacharidy
- 97.5 g
- Tuk
- 19.8 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 1118.2 mg
Alternativní recepty
Asian-style pork noodles
1h
Chicken and cashews
55 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Chicken meatballs with coconut rice
35min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Beef stew with buttermilk dumplings
1 Std. 40 Min
Chorizo and chicken pasta
50 Min
Sticky sesame chicken
40min
Stir-fry beef bowl
35min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Honey BBQ Chicken
1h
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min