
Zařízení & příslušenství
Chinese pork with vegetables
Příprava 45min
Celkový 1hod. 20min
6 portions
Suroviny
-
pork fillet cut into strips (5 mm x 1 cm x 5 cm)600 g
-
soy sauce50 g
-
dried rice noodles300 g
-
vegetable oil50 g
-
garlic cloves2
-
fresh ginger grated1 tsp
-
red onion cut into wedges150 g
-
red capsicum cut into strips (5 mm x 5 cm)150 g
-
carrot cut into strips (5 mm x 5 cm)150 g
-
Chinese five spice powder1 tsp
-
water1280 g
-
oyster sauce70 g
-
brown sugar1 tsp
-
snow peas trimmed100 g
-
baby bok choy roughly chopped150 g
-
salt1 tsp
-
fresh long red chilli sliced diagonally1
-
roasted unsalted cashew nuts2 tbsp
-
spring onions/shallots sliced diagonally2
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
486 kcal /
2041 kJ
Protein
31.7 g
Tuk
11.3 g
Sacharidy
60.3 g
Vláknina
5.3 g
Nasycený tuk
1.6 g
Sodík
1444.2 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

The Basic Cookbook
120 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland