Zařízení & příslušenství
Chinese pork with vegetables
Příprava 45min.
Celkový 1hod. 20min.
6 portions
Suroviny
-
pork fillet cut into strips (5 mm x 1 cm x 5 cm)600 g
-
soy sauce50 g
-
dried rice noodles300 g
-
vegetable oil50 g
-
garlic cloves2
-
fresh ginger grated1 tsp
-
red onion cut into wedges150 g
-
red capsicum cut into strips (5 mm x 5 cm)150 g
-
carrot cut into strips (5 mm x 5 cm)150 g
-
Chinese five spice powder1 tsp
-
water1280 g
-
oyster sauce70 g
-
brown sugar1 tsp
-
snow peas trimmed100 g
-
baby bok choy roughly chopped150 g
-
salt1 tsp
-
fresh long red chilli sliced diagonally1
-
roasted unsalted cashew nuts2 tbsp
-
spring onions/shallots sliced diagonally2
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1444.2 mg
Protein
31.7 g
Kalorie
2041 kJ /
486 kcal
Tuk
11.3 g
Vláknina
5.3 g
Nasycený tuk
1.6 g
Sacharidy
60.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
The Basic Cookbook
120 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Asian-style pork noodles
1hod.
Beef and cashew nut yellow curry
25min.
Niu rou mian (beef noodles)
35min.
Chinese five spice beef cheeks (Skinnymixers)
4hod. 25min.
Beef fajitas
30min.
Beef and mushroom stroganoff
40min.
Sweet and sour pork
40min.
San bei ji (three cup chicken)
35min.
Korean barbecue pork with rice salad
40min.
Sticky pork belly with jasmine rice
1hod.
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20min.
San choy bau (Matt Sinclair)
30min.