Chinese pork with vegetables
TM6

Chinese pork with vegetables

4.4 (254 hodnocení)

Suroviny

  • 600 g pork fillet, cut into strips (5 mm x 1 cm x 5 cm)
  • 50 g soy sauce
  • 300 g dried rice noodles
  • 50 g vegetable oil
  • 2 garlic cloves
  • 1 tsp fresh ginger, grated
  • 150 g red onion, cut into wedges
  • 150 g red capsicum, cut into strips (5 mm x 5 cm)
  • 150 g carrot, cut into strips (5 mm x 5 cm)
  • 1280 g water
  • 1 tsp Chinese five spice powder
  • 70 g oyster sauce
  • 1 tsp brown sugar
  • 100 g snow peas, trimmed
  • 150 g baby bok choy, roughly chopped
  • 1 tsp salt
  • 1 fresh long red chilli, sliced diagonally
  • 2 tbsp roasted unsalted cashew nuts
  • 2 spring onions/shallots, sliced diagonally

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2041 kJ / 486 kcal
Protein
31.7 g
Sacharidy
60.3 g
Tuk
11.3 g
Nasycený tuk
1.6 g
Vláknina
5.3 g
Sodík
1444.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty