Chicken and leek pot pies

5.0 2 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 15min.
8 portions

Suroviny

Pie filling
  • leeks (approx. 500 g)
    2 - 3
  • water
    400 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 sprigs
  • dried bay leaf
    1
  • skinless chicken thigh fillets cut into pieces (2-3 cm)
    700 g
  • sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • carrots cut into pieces (1-2 cm)
    200 g
White sauce
  • salted butter
    50 g
  • plain flour
    50 g
  • Dijon mustard
    2 tbsp
  • fresh thyme leaves only
    2 sprigs
  • sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • pouring (whipping) cream
    200 g
  • ready-made puff pastry (see Tips)
    2 sheets
  • egg yolk beaten

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 641.5 mg
Protein 17.8 g
Kalorie 2306.8 kJ / 551.3 kcal
Tuk 41 g
Vláknina 4.9 g
Nasycený tuk 20.6 g
Sacharidy 38.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...