Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 1 Schalotte (ca. 30 g)
- 40 g Butter
- 10 g Olivenöl
- 320 g Risottoreis (z.B. Carnaroli, Arborio), 14-15 Minuten Garzeit
- 60 g Weisswein, trocken
- 820 g Wasser
-
1
geh. TL Gemüsebouillon Paste
nebo 1 Gemüsebouillonwürfel - ½ - 1 TL Salz nach Belieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Rüeblisuppe mit Minze
35min
Tomatensauce für jeden Tag
30 min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 Std. 10 Min
Munder Safranrisotto
45 min
Polenta
30 min
Bananen-Glace (Nicecream)
5 Min
Risotto milanese
30 min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Spaghetti Carbonara
35min
Béchamelsauce
15min
Poulet mit Kartoffelstock
1h 15min
Steinpilzrisotto mit Brie
35min