
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Öl
- 200 g Perlzwiebeln eingelegt, abgetropft
- 600 g Rindergulasch in Würfeln (2 cm), mit Küchenrolle abgetupft
- 200 g Malzbier
- 200 g Rinderfond
- 2 EL Preiselbeerkompott
- 1 TL Senf
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 200 g Knollensellerie in Würfeln (1,5 cm)
- 200 g Möhren in Scheiben (5 mm)
- 20 g Speisestärke
- 30 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 274 kcal / 1146 kJ
- Protein
- 23 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 15 g
- Vláknina
- 3.3 g
Alternativní recepty
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4hod.
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1hod.
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3hod. 40min
Boeuf Bourguignon
3hod. 30min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1hod. 20min
Mini-Rouladen
3hod. 30min
Meatballs in Tomatensauce
45min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3hod. 50min
Hühnerfrikassee aus Hähnchenkeulen
2hod.
Paprika-Puten-Gulasch
2hod.
Winzertopf
2hod. 40min
Bolognese classico
5hod.