Saftgulasch vom Rind
TM6

Saftgulasch vom Rind

3.9 (814 hodnocení)

Suroviny

  • 20 g Öl
  • 200 g Perlzwiebeln, eingelegt, abgetropft
  • 600 g Rindergulasch, in Würfeln (2 cm), mit Küchenrolle abgetupft
  • 200 g Malzbier
  • 200 g Rinderfond
  • 2 EL Preiselbeerkompott
  • 1 TL Senf
  • 1 Lorbeerblatt, getrocknet
  • 1 ½ TL Salz
  • ¼ TL Pfeffer
  • 200 g Knollensellerie, in Würfeln (1,5 cm)
  • 200 g Möhren, in Scheiben (5 mm)
  • 20 g Speisestärke
  • 30 g Wasser

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
1146 kJ / 274 kcal
Protein
23 g
Sacharidy
15 g
Tuk
12 g
Vláknina
3.3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty