Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Öl
- 200 g Perlzwiebeln, eingelegt, abgetropft
- 600 g Rindergulasch, in Würfeln (2 cm), mit Küchenrolle abgetupft
- 200 g Malzbier
- 200 g Rinderfond
- 2 EL Preiselbeerkompott
- 1 TL Senf
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 200 g Knollensellerie, in Würfeln (1,5 cm)
- 200 g Möhren, in Scheiben (5 mm)
- 20 g Speisestärke
- 30 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1146 kJ / 274 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 3.3 g
Alternativní recepty
Paprika-Puten-Gulasch
2h
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5 godz. 20 min
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1h
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 Std. 20 Min
Boeuf Bourguignon
3h 30min
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4 Std.
Bratenpaste
3h
Meatballs in Tomatensauce
45 min
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3 Std. 40 Min
Bolognese classico
5h
Mini-Rouladen
3h 30min
Winzertopf
2 Std. 40 Min