Saftgulasch vom Rind

Saftgulasch vom Rind

3.9 881 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 45min.
6 Portionen

Suroviny

  • Öl
    20 g
  • Perlzwiebeln eingelegt, abgetropft
    200 g
  • Rindergulasch in Würfeln (2 cm), mit Küchenrolle abgetupft
    600 g
  • Malzbier
    200 g
  • Rinderfond
    200 g
  • Preiselbeerkompott
    2 EL
  • Senf
    1 TL
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Knollensellerie in Würfeln (1,5 cm)
    200 g
  • Möhren in Scheiben (5 mm)
    200 g
  • Speisestärke
    20 g
  • Wasser
    30 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 23 g
Kalorie 1146 kJ / 274 kcal
Tuk 12 g
Vláknina 3.3 g
Sacharidy 15 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...