Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 40 g Butter
- 900 g Wasser
- 500 g Malzbier
-
2
geh. TL Fleischbouillon Paste
nebo 2 Fleischbouillonwürfel - 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer, gemahlen und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL Paprika edelsüss
- 1600 g Schweinefleisch, ohne Knochen, mit Schwarte (z.B. Schweineschulter, Schinken oder magerer Bauch)
- 150 g Kartoffeln, in Stücken
- 150 g Karotten, in Stücken
- 1 - 2 TL Kümmel, ganz (volitelně)
- 1 TL Kakaopulver (alle Sorten) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2388 kJ / 570 kcal
- Protein
- 56 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gulasch
3h
Rippli mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1h
Hackbraten mit Pilzen
1 Std. 30 Min
Rindfleischsuppe mit Markklösschen
2 Std.
Schweinefilet an Senfsauce
30min
Bolognese Sauce
3h 15min
Schweinsfilet im Speckmantel mit Grillbutter
1h 45 min
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln
3h
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1h
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1h
Rindsfilet mit Knoblauch-Kräuterbutter
2h 15min
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1 Std. 30 Min