
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Zwiebeln halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Knollensellerie in Stücken
- 40 g Butter
- 900 g Wasser
- 500 g Malzbier
-
2
geh. TL Fleischbouillon Paste
nebo 2 Fleischbouillonwürfel - 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer, gemahlen und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL Paprika edelsüss
- 1600 g Schweinefleisch, ohne Knochen mit Schwarte (z.B. Schweineschulter, Schinken oder magerer Bauch)
- 150 g Kartoffeln in Stücken
- 150 g Karotten in Stücken
- 1 - 2 TL Kümmel, ganz (volitelně)
- 1 TL Kakaopulver (alle Sorten) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 570 kcal / 2388 kJ
- Protein
- 56 g
- Tuk
- 30 g
- Sacharidy
- 17 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hackbraten mit Ei
1hod. 20min
Gulasch
3hod.
Bolognese Sauce
3hod. 15min
Überbackener Blumenkohl mit Ofenkartoffeln und Senfsauce
1hod. 50min
Rindfleischsuppe mit Markklösschen
2hod.
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1hod.
Filetsteaks mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1hod.
Sauerbratenragout
49hod.
Hackbraten mit Pilzen
1hod. 30min
Schweinsfilet im Speckmantel mit Grillbutter
1hod. 45min
Rippli mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1hod.
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1hod.