Krustenbraten mit Malzsauce

Krustenbraten mit Malzsauce

4.6 53 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 40min.
6 Portionen

Suroviny

  • Zwiebeln halbiert
    200 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Knollensellerie in Stücken
    100 g
  • Butter
    40 g
  • Wasser
    900 g
  • Malzbier
    500 g
  • Fleischbouillon Paste
    2 geh. TL
    2 Fleischbouillonwürfel
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    1 TL
  • Pfeffer, gemahlen und etwas mehr zum Würzen
    ½ TL
  • Paprika edelsüss
    1 TL
  • Schweinefleisch, ohne Knochen mit Schwarte (z.B. Schweineschulter, Schinken oder magerer Bauch)
    1600 g
  • Kartoffeln in Stücken
    150 g
  • Karotten in Stücken
    150 g
  • Kümmel, ganz (volitelně)
    1 - 2 TL
  • Kakaopulver (alle Sorten) (volitelně)
    1 TL

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 56 g
Kalorie 2388 kJ / 570 kcal
Tuk 30 g
Vláknina 2.4 g
Sacharidy 17 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...