Kompatibilní verze
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 200 g Butter, kalt, in Stücken
- 200 g Weissmehl, etwas mehr zum Bemehlen
- 90 g Wasser, kalt
- ½ TL Salz
Champignon-Duxelle
- 225 g Champignons, frisch
- 1 EL Steinpilze, getrocknet, eingeweicht, abgetropft
- 50 g Schalotten, halbiert
- 30 g Butter, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 50 g Portwein
- 2 Zweigchen Thymian, frisch, Blätter abgezupft
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
Beef Wellington
- Öl zum Braten
- 4 Rinderfiletsteaks (à 180-200 g und ca. 2,5 cm dick)
- etwas Salz
- etwas Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 Eier, verklopft
Rotwein-Jus und Fertigstellung
- 50 g Schalotten, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zweigchen Thymian, frisch, Blätter abgezupft
- 50 g Butter, in Stücken
- 100 g Portwein
- 150 g Rotwein
- 100 g Rindsfond
- 20 g Balsamico, dunkel
- 35 g Vollrohrzucker (oder Rohzucker)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4341 kJ / 1037 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 75 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Poulet-Curry-Salat (2 Portionen)
30 min
Roastbeef mit Mojo Verde und Frühkartoffeln
1 Std. 15 Min
Poulet-Stroganoff
50min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Risotto milanese
30 min
Sauce béarnaise
20 min
Tomatensuppe mit geröstetem Buchweizen und Gruyère
35min
Frittata aus dem Egg poacher
35min
Mango-Joghurt-Glace
12 godz.
Thonmousse
5min
Kartoffelstock nature
55min
Fruchtglace
5min