
Kompatibilní verze
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 200 g Butter kalt, in Stücken
- 200 g Weissmehl etwas mehr zum Bemehlen
- 90 g Wasser kalt
- ½ TL Salz
Champignon-Duxelle
- 225 g Champignons, frisch
- 1 EL Steinpilze, getrocknet eingeweicht, abgetropft
- 50 g Schalotten halbiert
- 30 g Butter in Stücken
- 1 Knoblauchzehe halbiert
- 50 g Portwein
- 2 Zweigchen Thymian, frisch Blätter abgezupft
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
Beef Wellington
- Öl zum Braten
- 4 Rinderfiletsteaks (à 180-200 g und ca. 2,5 cm dick)
- etwas Salz
- etwas Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 Eier verklopft
Rotwein-Jus und Fertigstellung
- 50 g Schalotten halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zweigchen Thymian, frisch Blätter abgezupft
- 50 g Butter in Stücken
- 100 g Portwein
- 150 g Rotwein
- 100 g Rindsfond
- 20 g Balsamico dunkel
- 35 g Vollrohrzucker (oder Rohzucker)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1037 kcal / 4341 kJ
- Protein
- 22 g
- Tuk
- 75 g
- Sacharidy
- 54 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Pulled-Pork-Burger
4 Std. 50 Min
Fondue Chinoise Saucen 4 in 1
45 Min
Tiramisu Guetzli
1 Std. 30 Min
Chili-Limetten-Poulet mit Blumenkohlreis
1 Std. 10 Min
Schweinshalssteak mit Knoblauch-Tomaten-Butter
1 Std.
Schnelles Indian Butter Chicken
45 Min
Butter Chicken
50 Min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Thai Tom Yum
45 Min
Wähe mit Poulet und Lauch
1 Std.
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40 Min
Panang-Curry
45 Min