Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Schalotten, in Hälften
- 250 g Forelle, geräuchert, Filets in Stücken (ca. 4 Filets)
- 150 g Crème Fraîche, mit 30 % Fettgehalt
- ¼ TL feinkörniges Salz
- 2 Prisen weisser Pfeffer, gemahlen
- 20 Scheiben Pumpernickel (siehe Tipp) oder Schwarzbrot, mundgerecht (Ø 4-5 cm)
- 4 - 5 Zweigchen Dill, frisch, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 257 kJ / 62 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1h
Eier-Tatar
35 Min
Randen-Suppe
45min
Spargeln mit Joghurt-Hollandaise
30min
Sauce béarnaise
20 min
Tarte au Vin cuit
45min
Sauce Hollandaise
15min
Thunfischmousse
10 min
Rosmarin Focaccia
2h 30 min
Kürbis-Orangen-Suppe
35 Min
Randen-Hummus
10 min
Weisse Schokolade-Panna-cotta mit Passionsfrucht.
6 Std. 40 Min