Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 200 g Wasser
- 1 TL Zucker
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- 400 g Weizenmehl
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
Gurkentopping
- 2 Zwiebeln (ca. 100 g), halbiert
- 20 g Sonnenblumenöl
- 150 g Essiggurken, halbiert
- ¼ TL Zucker
- 10 g Senf
- ½ TL Salz
- 10 g Weissweinessig
Füllung und Fertigstellung
- 50 g Gouda, mittelalt, in Stücken
- 100 g Ketchup
- 20 g Tomatenpurée
- 20 g Senf
- 30 g Weizenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 20 g Wasser
- 1 Prise Salz
- 300 g Frankfurter Würstchen, in Scheiben (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1146 kJ / 274 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1 godz. 10 min
Spätzli mit Wirz & Schinken
35 min
Hörnlisalat
35 min
Fotzelschnitten
30 min
Panierter Fleischkäse mit Rüebli-Risotto
40 min
Käse - Gipfeli
40 min
One-Pot-Pasta mit Schinken
25 min
Chili con Cervelat
1h
Hamburger mit Coleslaw
40 min
Älpler-Gratin
50 min
Chügelipastetli
30 min
Schinkengipfeli
35 min