Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Kartoffeln, in Stücken (5 cm)
- 700 g Wasser
- 200 g Zwiebeln, geviertelt
- 300 g Olivenöl
- 8 Eier
- 15 g Backpulver
- 1 TL Salz
- 1 Knoblauchzehe, in kleinen Stücken (2-3 mm)
- 100 - 120 g Schinkenwürfel, roh
- 150 g Mozzarella, gerieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1360 kJ / 325 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
One-Pot-Pasta mit Schinken
25 Min
Risotto Cinque P
30min
Maissuppe mit Wienerli und Bürli
25 Min
Älpler-Gratin
50 Min
Risotto Bolognese
45min
Spaghetti an Tomaten-Speck-Sauce
35min
Pouletbrust alla pizzaiola
55min
Panierter Fleischkäse mit Rüebli-Risotto
40min
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1 godz. 10 min
Chili con Cervelat
1h
Knoblauch-Kartoffel-Tätschli
45min
Hörnliauflauf
50 Min