Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Gruyère (mild), ohne Rinde, in Balken (2 x 2 cm, siehe Tipp)
- 200 g Essiggurken
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert
- 4 Cervelats, Haut entfernt, ggf. halbiert. über Nacht im Tiefkühler gefroren
- 1 EL Senf (mild)
- 50 g Weissweinessig
- 70 g pflanzliches Öl
- ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 100 g Zwiebeln (volitelně)
- 10 g Petersilie, Blätter abgezupft
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Ringen zur Dekoration (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3684 kJ / 880 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 76 g
- Nasycený tuk
- 29 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 2411 mg
Alternativní recepty
Wurst-Käse-Salat
10min
Bratwurst mit Zwiebelsauce und Ofengemüse
45 min
Poulet-Curry-Salat (2 Portionen)
30 min
Poulet-Stroganoff
50min
Hörnlisalat
30 min
Rüeblisalat mit Joghurtsauce
10min
Menü: Forellenfillet mit Spargel-Rahmgemüse, Reis und Fruchteis
1h
Rüeblisalat mit Joghurtsauce (TM6)
10min
Wurst-Käse Salat (TM6)
25min
Poulet-Curry-Salat
30 min
Überbackenes Ruchbrot mediterrane Art
35min
Schinkengipfeli
35min