Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g olio vegetale
- 1 uovo
-
1
cucchiaio di succo di limone
nebo 1 cucchiaio di aceto - 1 cucchiaino di salsa Worcestershire
-
50
g di ketchup
nebo 90 g di concentrato di pomodoro - ½ - 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 scalogno
- 1 cucchiaio di cognac
- 250 g di gamberi crudi di media grandezza, sgusciati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 925 kJ / 221 kcal
- Protein
- 4.25 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 22.3 g
- Vláknina
- 0.1 g
Alternativní recepty
Cozze al vino bianco
40 min
Vongole e cozze alla marinara
3 Std.
Gamberi in salsa cocktail
10min
Flammkuchen con zucca, mele ed erbette tritate
1h 30min
Linguine ai gamberoni
30 min
Vongole alla marinara
30 min
Insalata di gamberi alla siciliana
40 min
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1h
Bisque di gamberetti con crostini
1h
Cozze in salsa di pomodoro piccante
45 min
Cocktail di gamberi (TM6)
1h 30min
Salsa cocktail
10min