Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 400 g di farina tipo 00
- 100 g di semola rimacinata di grano duro
- 2 uova
- 130 - 150 g di acqua
Ripieno
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 4 amaretti
- 3 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di burro
- 150 g di pasta di salame
-
100
g di carne di arrosto
nebo 100 g di carne trita di manzo - 70 g di pangrattato
- 10 g di uvetta precedentemente ammollata ina acqua per circa 30 minuti
- 70 g di pera, a pezzi
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 150 g di burro
- 10 foglie di salvia fresca
- 100 g di pancetta a listarelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3408.5 kJ / 814.7 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 80.1 g
- Tuk
- 43.4 g
- Nasycený tuk
- 4.4 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 648.9 mg
Alternativní recepty
Spatzle di cavoletti con speck
1h
Gnocchi di spinaci
55 Min
Gnocchi di polenta
25min
Spritz ai lamponi
15min
Arrosto di spalla di agnello
3 Std.
Arrosto di maiale ripieno con porri e noci
1 Std. 30 Min
Pizzoccheri bianchi
55 Min
Manzo all'olio con polentina bianca
3 Std.
Risotto alla Parmigiana
40min
Vitello tonnato rivisitato (TM6)
5h
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1 Std. 40 Min
Pizzoccheri
50 min