Seppie con i piselli

Seppie con i piselli

4.2 6 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • ½ di spicchio di aglio
  • 1 peperoncino rosso (volitelně) fresco o secco
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 600 g di seppie fresche
    600 g di seppioline, decongelate
  • 50 g di vino bianco, secco
  • 2 cucchiaini di sale
  • 300 g di piselli surgelati
  • 200 g di polpa di pomodoro a pezzi
    200 g di passata di pomodoro

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 25.7 g
Kalorie 1138 kJ / 272 kcal
Tuk 12.7 g
Vláknina 0.6 g
Sacharidy 12.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...