
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- ½ di spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso fresco o secco (volitelně)
- 40 g di olio extravergine di oliva
-
600
g di seppie fresche
nebo 600 g di seppioline decongelate - 50 g di vino bianco, secco
- 2 cucchiaini di sale
- 300 g di piselli surgelati
-
200
g di polpa di pomodoro a pezzi
nebo 200 g di passata di pomodoro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 272 kcal / 1138 kJ
- Protein
- 25.7 g
- Tuk
- 12.7 g
- Sacharidy
- 12.1 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di verdure
40min
Impasto per pizza
1hod.
Pasta frolla
1hod. 50min
Insalata di polpo, patate e cannellini con olio al limone
3hod.
Purè di patate
50min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1hod. 30min
Polpette al sugo
45min
Arrosto di lonza con purè di patate
1hod. 30min
Pesce al vapore con verdure miste
1hod. 20min
Seppie con i piselli
35min
Risotto alla parmigiana
30min
Passato di verdure
50min