Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ di spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso, fresco o secco
- 40 g di olio extravergine di oliva
-
600
g di seppie fresche
nebo 600 g di seppioline decongelate - 50 g di vino bianco, secco
- 2 cucchiaini di sale
- 300 g di piselli surgelati
-
200
g di polpa di pomodoro a pezzi
nebo 200 g di passata di pomodoro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1138 kJ / 272 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Sacharidy
- 12.1 g
- Tuk
- 12.7 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purè di patate
45 Min
Spigole all'acqua pazza
30 Min
Spezzatino di manzo
1 Std. 50 Min
Torta di mele
1hod. 30min
Purè di patate
50 Min
Gnocchi di patate
1hod. 30min
Vellutata di verdure
40 Min
Pasta e fagioli
50 Min
Passato di verdure
50 Min
Peperoni marinati
55 Min
Seppie con i piselli
35 min
Fusilli ai carciofi e piselli
30 Min