Yogurt fresco

Yogurt fresco

4.3 3 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 11hod. 10min.
8 vasetti

Suroviny

  • 1000 g di latte intero precedentemente portato ad ebollizione e raffreddato (vedi consiglio)
  • 120 g di yogurt bianco al naturale (min. 1,8 % di grassi)
  • 50 g di latte in polvere (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 vasetto

Protein 5 g
Kalorie 371 kJ / 89 kcal
Tuk 5 g
Vláknina 0 g
Sacharidy 7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...