Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di latte intero precedentemente portato ad ebollizione e raffreddato (vedi consiglio)
- 120 g di yogurt bianco al naturale (min. 1,8 % di grassi)
- 50 g di latte in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 371 kJ / 89 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Polenta ticinese
45 min
Farina di cereali o legumi
Žádné hodnocení
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Focaccia alle olive
2h 20min
Polenta
1 godz.
Gnocchi di patate
1h 30min
Grissini
2 godz.
Baguette
4 godz.
Treccia della domenica in due varianti
2 Std. 10 Min
Dado di pollo
Žádné hodnocení
Vermicelles
3 godz. 15 min
Yogurt
12h