Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 oz filet mignon, sinew free, fat removed, cubed (1 in.)
- 1 oz red onion, in pieces (1 in.), plus 4 tbsp, diced, divided, plus extra to garnish
- 1 - 2 tbsp capers, plus extra to serve
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- ¼ tsp fresh ground black pepper
- ½ tsp Tabasco sauce
- 1 tsp Worcestershire sauce
- 4 egg yolks, pasteurized (see Tip)
- fresh chives, thinly chopped, to serve
- 1 lemon, quartered, to serve
- Dijon mustard, to serve
- cornichons, to serve
- 8 - 16 slices baguette, thinly sliced, toasted
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1699 kJ / 406 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
25 min
Ceviche
1 Std. 10 Min
Guacamole
5 min
Veal Sweetbreads with Green Onions
3h
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 Min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 Std. 10 Min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3h 40min
Steak tartare
10min
Cheesecake
1 Std. 30 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Caesar Salad
30 min