Zařízení & příslušenství
Steak Tartare
Příprava 10min.
Celkový 15min.
4 portions
Suroviny
-
filet mignon sinew free, fat removed, cubed (1 in.)8 oz
-
red onion in pieces (1 in.), plus 4 tbsp, diced, divided, plus extra to garnish1 oz
-
capers plus extra to serve1 - 2 tbsp
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
fresh ground black pepper¼ tsp
-
Tabasco sauce½ tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
egg yolks pasteurized (see Tip)4
-
fresh chives thinly chopped, to serve
-
lemon quartered, to serve1
-
Dijon mustard to serve
-
cornichons to serve
-
baguette thinly sliced, toasted8 - 16 slices
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
26 g
Kalorie
1699 kJ /
406 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
52 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Back to Basics
9 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Steak tartare
10min.
Shrimp Mousse
35min.
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min.
Salmon Tartare
25min.
Steak tartare
30min.
Caesar Salad
30min.
Shrimp and Crab Stack
25min.
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1hod. 20min.
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1hod. 10min.
Classic Zabaglione
15min.
Lobster Bisque
1hod. 50min.
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25min.