Pierogis

Pierogis

2.5 11 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 55min.
4 portions

Suroviny

  • 300 g de ricotta
  • 1 œuf
  • farine de blé pour le plan de travail
  • 3 c. à café de sel
  • eau pour le faitout
  • 40 g de beurre doux
  • 50 g de sucre en poudre
  • 30 g de chapelure (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 18 g
Kalorie 2296 kJ / 549 kcal
Tuk 20 g
Sacharidy 72 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...