Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de gingembre frais
- 800 g d'eau
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 800 g de langoustines, crues, préalablement rincées
- 200 g de riz basmati
- 100 g d'échalotes, coupées en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de fécule de maïs
- 200 g de lait de coco
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1782 kJ / 421 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Sacharidy
- 47.3 g
- Tuk
- 16.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cabillaud aux petits pois
1h 40 min
Cabillaud à la vapeur de foin de Crau, petits légumes fraîcheur (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 6)
2 godz.
Marmite aux palourdes
1h 50 min
Lotte à la provençale
50min
Cabillaud confit à l'huile d'olive (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 2)
2 godz.
Langoustines vapeur, mayonnaise au safran
50min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1h 30 min
Salade de rouget
1h 30 min
Filets de rouget sauce safranée
45 min
Cabillaud façon aïoli
1h
Cabillaud au beurre d'agrume
55 min
Osso-buco de lotte
45 min