Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 190 g de harina
- 20 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 5 g de cacao puro en polvo
- 1 pellizco de canela molida
- 40 g de manteca de cerdo
-
80
g de vino de Madeira
nebo 80 g de vino dulce - 5 g de vinagre
Relleno
- 120 g de azúcar
- 2 cucharadas de café soluble
- 500 g de queso mascarpone
Montaje
- 1 clara de huevo batida
- 300 - 400 g de aceite para freír
- 10 - 15 g de perlas de chocolate
- 1 - 2 cucharaditas de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 999 kJ / 239 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Sacharidy
- 15.7 g
- Tuk
- 19.1 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema pastelera (Espesar)
15 Min
Cinnamon rolls orange pie
5 Std. 30 Min
Cóctel de martini con rooibos especiado
1 Std. 30 Min
Charlota de chocolate blanco con fruta fresca
5h
Tarta fondant
5 Std. 30 Min
Brazo de gitano con frambuesas
1 Std. 20 Min
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25 Std. 40 Min
Mini tartas de chocolate con crema de mantequilla
1 Std.
Trifle de uvas y cava
4h 30min
Nems de langostinos con emulsión de piña
25 Min
Kringle Estonia con melocotón y salsa de caramelo
1 Std. 40 Min
Roscón adikosh
8h