Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa de caramelo
-
250
g de azúcar
nebo 250 g de azúcar moreno - 200 g de nata (35% de grasa)
- 1030 g de agua
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 30 g de mantequilla fría (a ser posible en un solo trozo)
- 1 cucharada de vinagre
Cobertura de chocolate
- 120 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
- 15 g de mantequilla
Base de chocolate
- 100 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
- 30 g de mantequilla en trozos
- 100 g de barquillos en trozos pequeños
Crema de vainilla
- 1 vaina de vainilla
- 200 g de leche
- 2 huevos
- 50 g de azúcar
- 20 g de maicena
- 200 g de nata (35% de grasa) fría
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 6088 kJ / 1455 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 113.2 g
- Tuk
- 102.7 g
- Nasycený tuk
- 52.5 g
- Vláknina
- 9.2 g
- Sodík
- 77 mg
Alternativní recepty
Turrón de guirlache
1h 30min
Bombones de mazapán
1h
Goxua (País Vasco)
1h 35 min
Turrón Cheesecake de chocolate blanco
12 godz. 15 min
Tarta Joker
5h
Bizcochitos rellenos de crema y fresa
2h
Corbatas (Cantabría)
3 Std. 10 Min
Pastas sombreros de bruja
1h 45min
Bizcocho colibrí
1h
Postre Peñasanta (Principado de Asturias)
6h 30min
Canutillos de crema
3h
Turrón de tres chocolates
4h 30 min