Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Spurgare le melanzane
- 1000 g di melanzane
- sale q.b.
Salsa di pomodoro
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di pomodori pelati a pezzi
- 5 - 6 foglioline di basilico, fresco, lavate
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Friggere le melanzane
- olio di arachidi q.b.
Terminare la preparazione
- 2 uova
- 250 g di mozzarella di bufala, a fette ben scolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2351 kJ / 562 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Sacharidy
- 7.9 g
- Tuk
- 50.6 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittata di zucchine
40min
Tiramisù
5h 40min
Crostata di mele
1h 15min
Cannelloni spinaci e ricotta
1u. 30min
Spaghetti alla carbonara
30min
Omini di pasta (Grittibänze)
2 Std. 10 Min
Insalata di salsiccia e formaggio
10 Min
Risotto con spinaci ed asparagi
40min
Biscotti milanesini
3h
Spezzatino alla zurighese
50 Min
Cotechino e lenticchie
1h
Riso casimiro
45min