Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Spurgare le melanzane
- 1000 g di melanzane
- sale q.b.
Salsa di pomodoro
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di pomodori pelati a pezzi
- 5 - 6 foglioline di basilico, fresco, lavate
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Friggere le melanzane
- olio di arachidi q.b.
Terminare la preparazione
- 2 uova
- 250 g di mozzarella di bufala, a fette ben scolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2351 kJ / 562 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Sacharidy
- 7.9 g
- Tuk
- 50.6 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Moussaka di lenticchie
1h 30min
Cotechino e lenticchie
1h
Torta di carote argoviese
2 Std.
Mousse di formaggio
10min
Minestrone
45 Min
Gnocchi di patate
1h 30min
Crostata al Vin cuit
Žádné hodnocení
Polpettine di carne con purea di patate
1h
Verdure ripiene
1h 20min
Salsa di pomodoro per tutti i giorni
30min
Cavolfiore gratinato
55 Min
Lasagne classiche
2 Std.