Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Spurgare le melanzane
- 1000 g di melanzane
- sale q.b.
Salsa di pomodoro
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di pomodori pelati a pezzi
- 5 - 6 foglioline di basilico, fresco, lavate
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Friggere le melanzane
- olio di arachidi q.b.
Terminare la preparazione
- 2 uova
- 250 g di mozzarella di bufala, a fette ben scolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2351 kJ / 562 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Sacharidy
- 7.9 g
- Tuk
- 50.6 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpettine di carne con purea di patate
1h
Verdure ripiene
1h 20 min
Crêpes
1h 15 min
Parmigiana al forno
1u. 50min
Piccata di pollo su ratatouille
40 min
Insalata di patate
8h 45min
Sformato di zucchine
1h 10 min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1h 30min
Pizza alla romana
Žádné hodnocení
Spezzatino alla zurighese
50 min
Riso casimiro
45 min
Insalata di patate
1h 5 min