Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano, a pezzi (3 cm)
- 30 g di olio di oliva
- 150 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 spicchi di aglio
- 200 g di salame chorizo, tagliato a fette, oppure un altro tipo di salsiccia secca alla paprika
- 150 g di pancetta a cubetti
- 10 g di concentrato di pomodoro
- 50 g di vino bianco
- 320 g di riso per risotto (es. Arboreo o Carnaroli)
-
1
cucchiaio di dado di pollo per brodo fatto in casa
nebo 1 cubetto di dado di pollo per brodo (per 0.5 l) - 850 g di acqua
- 150 g di piselli surgelati, scongelati
- 150 g di mais dolce in scatola, scolato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 410 kJ / 98 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo con riso alle zucchine e carote
45 Min
Risotto ai pomodori con burrata
30 Min
Risotto alla milanese
30 Min
Ragù di lenticchie
1 Std. 30 Min
One pot di pasta con prosciutto
25 Min
Coq au vin
2 Std.
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Pollo con purea di patate
1 Std. 15 Min
Risotto con carote e endivia belga
40 Min
Pizza margherita
2 Std. 10 Min
Risotto giallo con pollo
40 Min
Sugo alla bolognese
3hod. 15min