Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano, a pezzi (3 cm)
- 15 g di basilico, fresco, solo le foglie
- 150 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di pomodori in scatola
- 1 cucchiaino di zucchero
-
2
cucchiaini di dado per brodo vegetale
nebo 2 cubetti di dado per brodo vegetale - 100 g di acqua
- 1 cucchiaio di erbe secche miste all'italiana, (es. prezzemolo, basilico, origano, maggiorana, rosmarino, salvia)
- 1000 g di gnocchi (freschi o confezionati)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2397 kJ / 568 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 85 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di mele e carote
5min
Vol-au-vent con polpettine piselli e carote
Žádné hodnocení
Risi e bisi
35 Min
Straccetti di maiale con noodles e verdure
1h 20 min
Omini di pasta (Grittibänze)
2h 10 min
Flammkuchen vodese
1h 30min
Minestra di pomodori con quark
25min
Lasagne di zucchine e merluzzo
1h
Petto di pollo con funghi e verdure
1h
Merluzzo con purea di patate dolci e sedano
40min
Insalata di couscous
50min
Polenta ticinese
45min