Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di olio vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe macinato
- 1 cucchiaino di paprica dolce
- 4 cosce di pollo, con pelle e ossa
- 200 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di vino rosso, secco
- 200 g di prosciutto crudo, a dadini
- 400 g di funghi champignon freschi
- 300 g di fondo di manzo
- 2 rametti di rosmarino fresco
- 1 bacello di timo fresco
- 30 g di acqua
- 20 g di amido di mais (maizena)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2725 kJ / 650 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 48 g
- Vláknina
- 3.5 g
Alternativní recepty
Pasta con salsa al tonno
30 min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 Min
Salsiccia con salsa alle cipolle e verdure al forno
45 Min
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45 Min
Riso Casimiro (8 porzioni)
1 Std.
Stufato di manzo con patate e pasta
Žádné hodnocení
Insalata di verdure in stile Thermomix®
10min
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40 Min
Sformato di zucchine
1 Std. 10 Min
Lasagne classiche
2 Std.
Sugo alla bolognese
3 Std. 15 Min