
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta per cannelloni
- 300 g farina
- 3 uova (da 60 g circa)
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 700 g di acqua
- 600 g di spinaci in foglie, surgelati
- 150 g di latte
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 600 g di ricotta vaccina ben scolata dal siero
Besciamella
- 500 g di latte
- 50 g farina
- 20 g di burro
- ½ - 1 cucchiaino di sale a seconda del gusto personale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
Per terminare
- 2 - 3 cucchiai di Parmigiano reggiano grattugiato
- 20 g di burro a fiocchetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 897 kcal / 3753 kJ
- Protein
- 41.9 g
- Tuk
- 45.9 g
- Sacharidy
- 84.3 g
- Vláknina
- 302.1 g
Alternativní recepty
Biscotti al caffè
Žádné hodnocení
Pizza Margherita
2hod. 10min
Lasagne al forno
2hod. 30min
Mississippi Cake chiara
1hod. 15min
Feta al cartoccio
25min
Lasagne asparagi e funghi
Žádné hodnocení
Lasagne di ricotta e melanzane a vapore
1hod. 25min
Crostini alla mousse di trota
5min
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Parmigiana al forno
1hod. 50min
Parmigiana di melanzane
2hod.
Risotto ai funghi porcini con brie
35min