Cannelloni spinaci e ricotta

Cannelloni spinaci e ricotta

4.7 3 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod. 30min
4 porzioni

Suroviny

Pasta per cannelloni
  • farina
    300 g
  • uova (da 60 g circa)
    3
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
Ripieno
  • di acqua
    700 g
  • di spinaci in foglie, surgelati
    600 g
  • di latte
    150 g
  • di sale + q.b.
    1 cucchiaino
  • di ricotta vaccina ben scolata dal siero
    600 g
Besciamella
  • di latte
    500 g
  • farina
    50 g
  • di burro
    20 g
  • di sale a seconda del gusto personale
    ½ - 1 cucchiaino
  • di noce moscata grattugiata
    1 pizzico
Per terminare
  • di Parmigiano reggiano grattugiato
    2 - 3 cucchiai
  • di burro a fiocchetti
    20 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 897 kcal / 3753 kJ
Protein 41.9 g
Tuk 45.9 g
Sacharidy 84.3 g
Vláknina 302.1 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...