Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua, lauwarm
- 1 cucchiaino di zucchero
-
½
cubetto di lievito fresco (ca. 10 g)
nebo 1 bustina di lievito secco (7 g) - 400 g di farina + q.b per spianare
- 30 g di olio di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
Finitura
- 2 cipollotti, mit dem Grün, halbiert, Grün in Stücken (3 cm)
- 180 g di panna acida (20% di grassi)
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 380 g di patate, a pasta gialla densa, geschält, in gehobelten Scheiben (1 mm)
-
300
g di salsiccia, precotta, affumicata (Kabiswurst), aufgeschnitten, Inneres herausgeschabt, zerzupft
nebo 300 g di salsiccia vodese
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3748 kJ / 900 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 91 g
- Tuk
- 48 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rösti alla bernese
40 min
Salsa french dressing
20 min
Pollo con asparagi e riso
45 min
Matcha Power Ball
40 min
Salsa olandese
Žádné hodnocení
Riso Casimiro (8 porzioni)
1h
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Dip di tonno
5min
Maccheroni dell'alpigiano
45 min
Knöpfli
50min
Tartare di verdure
25min
Pudding alle fragole
Žádné hodnocení