Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua, lauwarm
- 1 cucchiaino di zucchero
-
½
cubetto di lievito fresco (ca. 10 g)
nebo 1 bustina di lievito secco (7 g) - 400 g di farina + q.b per spianare
- 30 g di olio di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
Finitura
- 2 cipollotti, mit dem Grün, halbiert, Grün in Stücken (3 cm)
- 180 g di panna acida (20% di grassi)
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 380 g di patate, a pasta gialla densa, geschält, in gehobelten Scheiben (1 mm)
-
300
g di salsiccia, precotta, affumicata (Kabiswurst), aufgeschnitten, Inneres herausgeschabt, zerzupft
nebo 300 g di salsiccia vodese
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3748 kJ / 900 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 91 g
- Tuk
- 48 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa french dressing
20 min
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Insalata arcobaleno veloce
10min
Cake al limone sofficissimo
1sa 30 dk
Ratatouille
40 min
Knöpfli
50 min
Pane alle pere
28h
Insalata di pasta
35 min
Manzo alla Stroganoff
45 min
Spezzatino alla zurighese
50 min
Treccia al burro a 6 capi
Žádné hodnocení
Empanada di tonno
1sa 10 dk