Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua, lauwarm
- 1 cucchiaino di zucchero
-
½
cubetto di lievito fresco (ca. 10 g)
nebo 1 bustina di lievito secco (7 g) - 400 g di farina + q.b per spianare
- 30 g di olio di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
Finitura
- 2 cipollotti, mit dem Grün, halbiert, Grün in Stücken (3 cm)
- 180 g di panna acida (20% di grassi)
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 380 g di patate, a pasta gialla densa, geschält, in gehobelten Scheiben (1 mm)
-
300
g di salsiccia, precotta, affumicata (Kabiswurst), aufgeschnitten, Inneres herausgeschabt, zerzupft
nebo 300 g di salsiccia vodese
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3748 kJ / 900 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 91 g
- Tuk
- 48 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hamburger di manzo ripieno di formaggio
40 λεπτ.
Sformato di pasta
50 Min
Tiramisù alle fragole e sambuco
3u. 15min
Omini di pasta (Grittibänze)
2h 10 min
Knöpfli
50 Min
Quiche al mascarpone e pomodori
1h 30min
Pad thai con pollo
20min
Carac (Tortini al cioccolato)
2 Std.
Gulasch di vitello con funghi porcini
1h 30min
Crema Thermomix®
45min
Riso casimiro
45min
Gamberi al curry
35 Min