Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Preparazione
- 100 g di Parmigiano, a pezzi (3 cm)
Sugo alla bolognese
- 4 gambi di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 4 gambi di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 70 g di cipollotto, a pezzi (3 cm)
- 200 g di carote, a pezzi (3 cm)
- 200 g di sedano rapa, a pezzi (3 cm)
- 40 g di olio di oliva + q.b. per oliare la pirofila
- 600 g di carne trita mista
- 1 ¼ cucchiaino di sale
- 100 g di concentrato di pomodoro
- 250 g di vino rosso
- 300 g di acqua
- 1 cubetto di dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- 2 pizzichi di pepe macinato
Besciamella
- 600 g di latte
- 60 g di burro
- 60 g di farina
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
Preparazione delle lasagne
- 15 fogli di pasta secca, tipo lasagna (250 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1669 kJ / 399 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 13 g
Alternativní recepty
Lasagne classiche
2 Std.
Polenta ticinese
45 min
Curry verde di pollo
55 min
Polpettine di carne con purea di patate
1 godz.
Tiramisù
5h 40 min
Cannelloni spinaci e ricotta
1 godz. 30 min
Lasagne al forno
2 Std. 30 Min
Polpette al sugo
45 min
Meringhe dell'Emmental
2h 15min
Pizza alla marinara
1 godz. 35 min
Piccata di pollo su ratatouille
40 min
Riso casimiro
45 min