Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 ząbki czosnku
- 10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście (ok. 1 pęczek)
- 400 g grzybów, leśnych, świeżych (np. podgrzybków, borowików), oczyszczonych, pokrojonych w ćwiartki
- 50 g oliwy z oliwek
- ½ łyżeczki soli
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 1 - 2 szczypty pieprzu cayenne, mielonego (opcjonalnie)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 577.6 kJ / 138.1 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 4.5 g
- Tuk
- 12.9 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 297.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bigos
1h 30min
Flaczki wołowe
2h 35min
Kawior z pieczarek
30min
Gnocchi z topinamburu z sosem grzybowym
2 Std. 10 Min
Tagliatelle z duszonymi grzybami
1h
Wątróbka z cebulą i jabłkiem
50 Min
Kompot rabarbarowy z imbirem i pomarańczą
20min
Pieczarki duszone ze śmietaną
30min
Golonka w sosie piwnym
2 Std. 20 Min
Zupa grzybowa
1 Std. 15 Min
Bigos z czerwonej kapusty
1h 30min
Wigilijna kapusta z grzybami
1h 20min