Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 50 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 500 g wątróbek drobiowych, oczyszczonych, pokrojonych na kawałki
- 2 jajka
- 150 g bułki tartej
- 1 płaska łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- olej rzepakowy, do smażenia
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1422 kJ / 339 kcal
- Protein
- 30.9 g
- Sacharidy
- 31.1 g
- Tuk
- 11.1 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gulasz z drobiowych serc i pieczarek
2 Std. 25 Min
Gulasz poleszucki
1 Std. 15 Min
Kotlety śledziowe z kaparami
25 min
Cebule faszerowane wątróbką
1 godz. 55 min
Wątróbka z cebulą i jabłkiem
50min
Schab z kiszoną kapustą
50min
Gulasz wieprzowy z dynią i pieczarkami
1 Std. 35 Min
Pulpety z białej kiełbasy w sosie śmietanowo-chrzanowym
30 min
Góralska czosnianka z pulpecikami
1 Std. 35 Min
Mizza (pizza na mięsnym spodzie)
1 godz. 55 min
Gulasz z żołądków drobiowych
1 Std. 40 Min
Bigos z czerwonej kapusty
1 Std. 30 Min