Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 50 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 500 g wątróbek drobiowych, oczyszczonych, pokrojonych na kawałki
- 2 jajka
- 150 g bułki tartej
- 1 płaska łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- olej rzepakowy, do smażenia
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1422 kJ / 339 kcal
- Protein
- 30.9 g
- Sacharidy
- 31.1 g
- Tuk
- 11.1 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wątróbka z cebulą i jabłkiem
50 menit
Gulasz z żołądków drobiowych
1 Std. 40 Min
Krupniok zapiekany w kapuście kiszonej
1j 30 menit
Sałatka śledziowa rosolli
1 Std. 15 Min
Pizza kalafiorowa z kiełbasą pepperoni
1j 20 menit
Ciasto kalafiorowe
1 Std. 15 Min
Gulasz z drobiowych serc i pieczarek
2 godz. 25 min
Mięsne medaliony z mięsa mielonego z sosem koperkowym
1h 50min
Pulpety z białej kiełbasy w sosie śmietanowo-chrzanowym
30 min
Gulasz poleszucki
1 Std. 15 Min
Suflety kalafiorowe
55 Min
Cebule faszerowane wątróbką
1h 55min