Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 280 g Zucker
- 2 Bio-Zitronen
- 2 Prisen Salz
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 400 g Milch
- 4 Eier (Größe M)
- 330 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 150 g Butter, kalt, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
-
250
g Ricotta
nebo 250 g Frischkäse - 50 g Pinienkerne
- Weizenmehl, glatt, zum Bemehlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1694 kJ / 405 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Beeren-Mandelkuchen
55 min
Tomatentarte à la Provence
55 min
Karamellisierte Blätterteigcremetörtchen
1h 5min
Torta della nonna
2 godz. 10 min
Cantuccini
1 Std. 50 Min
Marillenstrudel
1 godz. 45 min
Risotto Milanese
35 min
Fruchtige Marillentarte
4h
Key Lime Pie
4 godz. 40 min
Topfentorte mit Streusel
1sa 55 dk
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1h 40min
Schnelle cremige Polenta
25 min