Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 280 g Zucker
- 2 Bio-Zitronen
- 2 Prisen Salz
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 400 g Milch
- 4 Eier (Größe M)
- 330 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 150 g Butter, kalt, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
-
250
g Ricotta
nebo 250 g Frischkäse - 50 g Pinienkerne
- Weizenmehl, glatt, zum Bemehlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1694 kJ / 405 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Cantuccini
1 Std. 50 Min
Torta della nonna
2 Std. 10 Min
Tante Poldis Nussgugelhupf
1h 30min
Torta della nonna
4 Std.
Italienische Reiskroketten mit Mozzarellakern (Arancini)
3 Std.
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1h 10 min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5h
Nusstarte mit Aprikosen
1 Std.
Lustenauer Käsdönnala
2u. 30min
Tarte mit Spinat und Feta
50 min
Kokoscreme mit Schokolade und Spekulatius
2 godz. 5 min
Gedrehter Mandelkranz
2u. 20min