Kompatibilní verze
Pizza mit Pistazienpesto, Stracciatella Käse und Mortadella
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pizzateig
- 120 g Wasser
- 2 - 3 g frische Germ
- ½ TL Zucker
- Olivenöl, zum Einfetten
- 200 g Weizenmehl, universal
- ½ TL Salz
Pistazien-Pesto
- 20 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 90 g Pistazien, gesalzen, geschält
- ½ Knoblauchzehe (volitelně)
- 3 Basilikumblätter, frisch
- 40 g Olivenöl
Topping
-
80
g Stracciatella Käse (siehe Tipp)
nebo 80 g Mozzarella (siehe Tipp) - 60 g Mortadella, in Scheiben, geviertelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4402 kJ / 1052 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 89 g
- Tuk
- 62 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Sodík
- 769 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mais-Kartoffelpüree mit Thymian
35min
Geister-Pizza
1h 45min
Osttiroler Schlipfkrapfen
2 godz. 30 min
Pappardelle al Ragù
4h
Karamell-Pekan-Küchlein
1 Std. 20 Min
Blüten-Focaccia
1h 45min
Rotwein-Pilz-Risotto
35min
Vitello tonnato sous-vide
4h 30min
Sambal - indonesische Würzpaste "hot"
1u.
Birnen-Ziegenkäse-Päckchen
40min
Zitronenrisotto
30 min
Tiroler Kasnock’n
1u.